Yükleniyor

Bize ulaşın : +90 224 372 44 40

Bulgaristan Vizesi

Detaylar / Başvuru formları hakkında tüm bilgiler

BULGARİSTAN TURİSTİK VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR;

 

1) EN AZ 1 YIL SÜRELİ ve TURDAN DÖNÜŞ TARİHİ İTİBARİYLE EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT.

2) BİOMETRİK FOTOĞRAF( 2 ADET). (3.5 mm -  4.5 mm ARKA FONU BEYAZ.) FOTORAFLAR GÖZLÜKLÜ OLMAYACAK VE BAYANLARIN BAŞI AÇIK OLACAK.

3) TAM VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ. (TÜM AİLE BİREYLERİ ile BERABER OLACAK ŞEKİLDE.)

4) ÇALIŞANLARIN SON AY ALDIKLARI MAAŞ BODROSU VE  BANKA HESAP CÜZDANI. (HESABI GÜNCEL  ve HESAPTA EN AZ 2500 TL PARA OLACAK ŞEKİLDE.)

5)18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER , ANNE yada BABASININ BANKA HESAP CÜZDANINI  KULLANABİLİRLER. 

6)EMEKLİYSE; EMEKLİ SİYAH CÜZDANININ FOTOKOPİSİ, MAAŞ ÇEKTİĞİ KARTIN FOTOKOPİSİ yada SGK’DAN EMEKLİ OLDUĞUNU GÖSTERİR MAAŞ YAZISINI SUNABİLİR.

7) 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN ANNE VE BABALARIYLA SEYAHAT ETMİYORSA GELMEYEN ANNE/BABA DAN MUVAFAKATNAME (MUVAFAKATNAME DE KİMİNLE GİDECEĞİNİN İSMİ KESİNLİKLE YAZILMALI)

8)ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENCİ BELGESİ

9) EV ADRESİ/TELEFONU ile MESLEĞİ/İŞ YERİ BİLGİLERİ.

 

 AYRICA VİZE İÇİN KONSOLOSLUKTA 9 İŞ GÜNÜ BEKLEME SÜRESİ VARDIR.